Нео

Перший погляд: принцеса Діана з Вільямом та Гаррі у шостому сезоні «Корони»

Сейчас читают: 399
vogue.ua

У Великобританії йдуть знімання шостого та фінального сезону "Корони". Головна інтрига сезону - хто ж зіграє принца Вільяма, принца Гаррі, а згодом і Кейт Мідлтон - нарешті відкрита.

Нові кадри, що їх оприлюднив Netflix, дють змогу дізнатись більше, адже на них ми вперше бачимо принцесу Діану (у виконанні Елізабет Дебікі) разом з синами.

Після ретельного кастингу The Crown відібрала акторів на ролі принца Вільяма, Гаррі та Кейт Міддлтон для шостого сезону. Вільяма зіграють одразу двоє акторів - адже у серіалі буде показано, як принц дорослішає та проходить шлях від підлітка до молодого студента.

Актор Руфус Кампа втілить його в 15 років, коли він намагається впоратися зі смертю своєї матері Діани; а Ед МакВей зобразить  роки юності, коли принц залицявся до майбутньої герцогині Кембридзької після зустрічі з нею в Сент-Ендрюсі в 2001 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA