макияж коллекции макияжа Chanel

Король помер: CHANEL відмовляються від монархії в beauty-департаменті

Сейчас читают: 991
vogue.ua

CHANEL вдалися до сміливого кроку: віднині Дім не матиме одноособового креативного директора з макіяжу, як раніше. Натомість керувати beauty-напрямом будуть колегіально відразу кілька молодих талановитих візажисток.

До співпраці залучили трьох візажисток: це Еммі Драмме, Сесіль Паравіна і Валентина Лі. Вони стали першими художницями з макіяжу, які приєдналися до Cometes Collective – таку назву тепер має відділ кольору та макіяжу Дому. "Cometes Collective вдихає нове життя в мистецтво макіяжу CHANEL, змінює парадигми краси й підсилює нові голоси.

Народження Cometes Collective віддзеркалює новий творчий і далекоглядний етап Студії створення макіяжу CHANEL, що вшановує минуле відповідно до основних цінностей Дому", – кажуть у CHANEL.

Отже, осінь 2022 року стане новою сторінкою, коли створення колекцій макіяжу Дому перейде до рук багатьох. Це дасть змогу пришвидшити творчий імпульс, використовуючи силу різноманітності та різних поглядів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA