місто Херсон Нео благодійний концерт музеї місто Херсон

Музика при свічках: як пройшов благодійний концерт Джамали в музеї Ханенків

Сейчас читают: 755
vogue.ua

5 листопада Джамала презентувала мініальбом «Поклик» у стінах музею Ханенків. Камерний виступ Джамали став першою подією в музеї на Терещенківській, що 10 жовтня постраждав від ракетного удару росії.

У Великій вітальні музею, при свічках, в камерній атмосфері Джамала презентувала нові треки, створені під час її вимушеної розлуки з домом, та виконала свої найвідоміші гіти.

Мета цієї камерної події, гостями якої стали всього 50 гостей - привернути увагу до знищення росією культурного надбання країни, а також зібрати допомогу хлопцям та дівчатам на передовій.

Кожен із квитків став 100% донатом 57 бригаді, що зараз захищає Україну під Херсоном. Джамала зізнається, що ідея такої колаборації з музеєм Ханенків виникла майже одразу після жорстоких обстрілів росіян. "10 жовтня, коли ударною хвилею після влучання російської ракети пошкодило цілу вулицю музеїв, було дуже боляче, - розповідає артистка у коментарі для Vogue.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA