фразы характер

Погляд психолога: як відсутність батька впливає на долю жінки

Сейчас читают: 968
elle.ua

Listen спілкуємося з психологом з 8-річним досвідом, тренером з розвитку емоційного інтелекту Іриною Юськовою.Усе більше знайомих жінок 30+ не поспішають виходити заміж і будувати сім’ю.

Це випадковість чи сьогодні в Україні, дійсно, існує тренд на самотність?За останні два, а, може, і три роки моєї практики, це найчастіший запит.

Звертаються жінки, яких важко назвати жінками, бо вони самі себе ідентифікують, як «дівчина», тому що асоціація зі словом жінка має для них негативне забарвлення.

Прогрес відбудеться, коли вони самі почнуть ідентифікувати себе як жінку, а не дівчинку, якій рано створювати сім’ю й нести відповідальність.Допис, поширений Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)Приходять із запитом «Я не можу створити довгострокові стосунки, кілька побачень — і чоловіки розвертаються» або «Ми в стосунках, які не приводять до створення сім’ї», «що зі мною не так?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA