жертва Нео війна

Соліст гурту Бі-2 розніс путінську пропаганду і заявив, що більше не повернеться в росію

Сейчас читают: 466
hochu.ua

Відомий російський музикант білоруського походження Ягор Бортник, більш відомий під псевдонімом Лева, жорстко розкритикував своїх фанатів-путіністів.

Один із двох засновників і лідерів гурту Бі-2 назвав росіян убивцями та заявив, що більше ніколи не повернеться до росії. Подробиці скандалу дізнайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Льова з Бі-2 висловився проти російської диктатури та путінського режиму.

Однак його фанати, які стали жертвою пропаганди, не розділили позиції артиста. Один із них вирішив поцікавитися, чи приїдуть музиканти незабаром із концертами у рф.

Позиція Леви виявилася критичною і він заявив, що більше ніколи не приїде в країну-агресорку. Читати також Слава Камінська влаштувала публічний срач, образивши українських Героїв: співачку жорстко поставили на місце Далі конфлікт розгорівся на тлі того, що один із фанатів Бі-2 привітав музикантів із "Днем перемоги".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA