Індія Джонні Депп кіно Індія

Повернення Джонні Деппа на великі екрани: як пройшло відкриття 76-го Каннського кінофестивалю

Сейчас читают: 927
hochu.ua

16 травня відбулося офіційне відкриття Каннського кінофестивалю 2023. Фільмом-відкриттям цього року стала історична драма "Фаворитка" з Джонні Деппом, що ознаменувала його повернення на великі екрани після його гучного судового процесу у справі про дифамацію.

Як пройшло відкриття 76-го Каннського кінофестивалю — дізнайтеся на HOCHU.ua!На Французькій Рив'єрі свій художній фільм презентувала Майвенн — вона стала не тільки головним режисером, а й зіграла у стрічці фаворитку французького короля Людовика XV, роль якого дісталася Джонні Деппу.

Разом з ними на червоній доріжці з'явилися й інші партнери за фільмом "Фаворитка" — Бенжамен Лаверн, П'єр Рішар, Паскаль Греггорі, Мельвіль Пупо та Індія Хейр.

Читати також Курйозна ситуація на премії Оскар-2023: Леді Гага врятувала фотографа, який упав прямо на хіднику (ВІДЕО) Зазначимо, у фільмі розповідається історія життя Жанни Дюбаррі, яка народилася незаконнонародженою донькою збіднілої швачки 1743 року і піднялася при дворі Людовика XV, щоб стати його останньою офіційною коханкою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA