Тіна Кароль люди Нео Тіна Кароль

"Це дорого і боляче для мене": Тіна Кароль видалила скандальний кліп, знятий разом із росіянами (ВІДЕО)

Сейчас читают: 335
hochu.ua

Українська співачка Тіна Кароль після гучного скандалу, який розгорівся навколо її нової відеороботи "Honey & МЕД" зробила офіційну заяву.

Зірка прийняла рішення видалити кліп на пісню Honey/Мед, який для неї зняв продакшн Beverly.films спільно з росіянами. Деталі – в новому матеріалі.Тіна Кароль в ефірі програми "Сніданок з 1+1" не приховує, що їй гірко від цього, адже відеоробота була присвячена її покійному чоловікові Євгену Огіру, який помер у 2013 році.

За словами Народної артистки України, кліп був сповнений символізмів. Читати також "Найкращий чоловік у світі": Тіна Кароль зізналася в ніжних почуттях до Дана Балана Вчора був складний день… Знайшли російський слід в кліпі…Я видаляю цей кліп.

Це дорого для мене. Це боляче для мене. Але ми на маємо права собі дозволити, щоб навіть так, опосередковано, з'являлися такі наративи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA