Стиль День Незалежності FROLOV благодійність одяг брендинг український бренд

До Дня Незалежності: український бренд створив благодійний мерч, аби відбудувати літак «Мрія»

Сейчас читают: 565
womo.ua

Український бренд Frolov до Дня Незалежності створив мерч для авіаційного бренда Antonov. Це перша офіційна колаборація ДП «Антонов» з українськими дизайнерами.

Зазначається, що увесь прибуток від продажу речей передадуть на відбудову найбільшого транспортного літака у світі Ан-225 «Мрія», який росіяни знищили в лютому 2022-го під час спроби захопити аеродром у Гостомелі. Читайте також: До Дня Незалежності України: українські бренди випустили святкові новинки До колекції ввійшли: світшот, худі, футболки трьох дизайнів.

Світшот і худі мають поєднання білого й сірого кольорів, а капюшон прикрасили синьо-жовтими стрічками, які повторюють ліврею «Мрії».

Над створенням принтів співпрацювали із художником Володимиром Воротньовим. Читайте також: «Любіть Україну»: голлівудські та українські зірки привітали українців з Днем Незалежності Усі речі з колекції повністю вироблені в Україні, на трикотажній фабриці «Роза».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA