Стиль Мода 1 вересня

Як стилізувати білу сорочку на 1 вересня? Добірка модних образів для мам, вчителів та старшокласниць (ФОТО)

Сейчас читают: 978
hochu.ua

Наближається 1 вересня, а ви все ще не вирішили, у чому підете на це важливе свято знань? У нашому матеріалі можна знайти добірку наймодніших образів із білою сорочкою, яка завжди виглядатиме актуально.

Дивіться та беріть на замітку!Біла сорочка — це важлива та універсальна складова гардеробу. Раніше вона асоціювалася з офісним стилем, але в наші дні стала повсякденною річчю.

Крім цього, біла сорочка, як і раніше, залишається ідеальним вибором для офіційних заходів, наприклад, першого вересня. Читати також Наймодніший манікюр для вчителів на 1 вересня 2023 (ФОТО) Носити її можна з чим душа забажає.

Ви можете поєднати білу сорочку зі звичайними чорними штанами та піджаком, щоб виглядати максимально суворо. А можете носити цей виріб зі спідницею та туфлями, наділяючи вбрання жіночністю.На перший дзвінок біла сорочка чудово впишеться, як другий шар в образі — з майкою та штанами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA