лайфхак чистий дім прибирання унітаз

Насипте сіль в унітаз і ви забудете про поганий запах: простий лайфхак

Сейчас читают: 887
hochu.ua

У досвідчених господинь є свої хитрощі, які допомагають їм підтримувати будинок у чистоті та порядку. Однак іноді сучасні жінки з недовірою ставляться до їхніх методів.

І дарма. У нашому матеріалі ви знайдете простий народний метод, який допоможе усунути поганий запах з унітаза.Багато хто покладається виключно на покупні побутові засоби та рідко звертається до народних хитрощів.

Проте доведено, що методи, накопичені десятиліттями, виявляються значно ефективнішими та економічнішими. Читати також Не знаєте, як очистити посуд від нагару?

Скористайтеся цим простим лайфхаком Все просто: сіль чудово справляється з неприємними запахами. До того ж вона не просто прикриває аромат, як роблять багато освіжувачів, а усуває саме джерело цього неприємного явища.Процес обробки включає простий розподіл солі під краєм унітаза і нанесення її на засмічені ділянки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA