лайфхак чистий дім прибирання

Забилася раковина? Один простий лайфхак швидко вирішить цю проблему

Сейчас читают: 698
hochu.ua

Забилася раковина, а ви не знаєте, що робити? Без паніки. Раніше ми розповідали про те, навіщо закривати злив раковини металевою губкою, а в цьому матеріалі поділимося простим та швидким лайфхаком, який допоможе вам прочистити труби.Щоб усунути засор можна скористатися спеціалізованими хімічними засобами.

Однак вони бувають дуже дорогими та неефективними. Натомість існує більш доступний спосіб, який дозволяє швидко і безпроблемно прочистити труби, не вдаючись до дорогої хімії.

Читати також Всім господиням на замітку! 7 засобів, якими можна легко відмити шпалери На порталі pixelinform.com запевняють, що прочистити раковину вам допоможе аспірин.

Таблетку аспірину слід помістити в зливний отвір та залити оцтом 9%. Якщо ви почуєте шипіння, це добрий знак: засіб починає діяти.Як тільки шипіння припиниться, слід налити гарячу воду в злив.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA