город шкідники поради дачникам

Мурахи назавжди зникнуть з городу: простий засіб, безпечний для ґрунту та рослин

Сейчас читают: 868
hochu.ua

Ми розповідали, як прогнати білокрилку з капусти. В порівнянні з цим шкідником, поява невеликого мурашника на заміській ділянці зовсім не здається катастрофою.Мурахи на ділянці можуть приносити як користь,  так і шкоду.

Вони як позбавляють грядки личинок небезпечних комах, так і завдати неприємностей - наприклад, занести на ділянку попелицю або пожерти овочі, в яких є багато цукру.

На Pixelinform розповіли про простий спосіб впоратися з непроханими гостями. В цьому допоможе борна кислота. Читати також Якщо хочете дочекатись урожаю: не саджайте ці овочі після часнику Це ідеальний засіб - він не становить жодної небезпеки ані для рослин, ані для ґрунтовогопокриву.

Для застосування борну кислоту слід додати до приманки. Для цього ідеально підійде цукор, який так люблять мурахи.Для приготування засобу 5 грамів борної кислоти заливаємо 100 мл теплої чистої води, перемішуємо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA