лайфхак чистий дім прибирання

Старий лінолеум стане як новий! Три способи відмити підлогу до блиску

Сейчас читают: 798
hochu.ua

Днями ми розповідали про те, як швидко очистити посуд від нагару. А в цьому матеріалі пропонуємо вам дізнатися, як відмити лінолеум так, щоб він виглядав немов новенький.Лінолеум вважається одним з найбільш практичних покриттів для підлоги, оскільки при правильному догляді та виборі відповідного ступеня міцності він може довго зберігати гарний вигляд і функціональність.

До того ж за допомогою парочки хитрих трюків навіть найстаріший лінолеум можна відмити до блиску. Як це зробити? Читайте далі!

Читати також Насичений чорний: скористайтесь цією спецією, щоб вберегти темні речі від тьмяніння Відварена картопля залишає після себе рідину з відмінними очищальними та полірувальними властивостями.

Цю рідину слід змішати зі звичайною водою у рівних пропорціях. Також для досягнення аналогічного ефекту можна використовувати крохмаль, додавши пару ложок у воду для миття підлоги.Гліцерин – універсальний засіб для дому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA