косметика доглядова косметика

Платиновий блонд, зволоження та відновлення: новий продукт від Olaplex

Сейчас читают: 158
womo.ua

Тонуючий кондиціонер, який не сушить ваше волосся. Підходить на натурального, фарбованого та сивого волосся! З часом освітлене та сиве волосся стає тьмяним, сухим та набуває небажаного жовтого відтінку.

Щоб зберегти колір варто звернути увагу на новий тонувальний кондиціонер «Магія блонда» №.5P Blonde Enhancer Toning Conditioner.

Формула новинки з мікродисперними пігментами забезпечує яскравість кольору від коренів до кінчиків волосся, нейтралізує небажані жовті відтінки, забезпечує рівномірне тонування та живить кожен сантиметр волосся, не обтяжуючи біля коренів.  Як працює Olaplex №.5P Тонувальний кондиціонер «Магія блонда»? Мікродисперсні пігменти фіксують яскравість кольору, забезпечують рівномірне тонування по всій довжині, потрапляючи у пористі ділянки кутикули, у яких шампунь не має змоги закріпитися.

Живильна формула, натхненна бестселером Olaplex №.5P, має легку невагому консистенцію, яка не обтяжує ламке волосся та добре освітлює і позбавляє від жовтих відтінків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA