Україна місто Київ українська культура Музей Ханенків Україна місто Київ

«Telegraf.Завтра»: у Музеї Ханенків презентували новий випуск артбуку

Сейчас читают: 731
womo.ua

«Telegraf.Завтра» — щорічний друкований артбук про українську візуальну культуру. В Музеї Ханенків черговий випуск презентувало видавництво Projector Publishing. Новий артбук був присвячений не лише візуальній культурі.

Це ще й питання дизайну життя в нашій новій реальності та зв’язок між теперішньою реальністю повномасштабної війни та майбутнім, яке хочемо побудувати. В історичних стінах Музею Ханенків видавництво зібрало ком’юніті, щоб поговорити  про символи «Telegraf.

Завтра» та презентувати виставковий проєкт, присвячений артбуку. Анна Карнаух, головна редакторка Projector Publishing. Фото: Наталія Азаркіна Про виставковий проєкт Разом із презентацією артбуку, у Музеї Ханеніків показали виставку, присвячену «Telegraf.

Завтра». Цей виставковий проєкт про чесноти, які допомагають нам не втратити себе, нагадують нам, хто ми є, і якими є наші цінності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA