волонтерство Волонтёр

Платформа Help Volunteer відсвяткувала рік роботи

Сейчас читают: 671
womo.ua

У квітні платформі Help Volunteer виповнився рік. За цей час проєкт зазнав змін і вдосконалень, допоміг волонтерам зібрати 9,5 тис донатів та закрити майже чотири сотні зборів.

А до дня народження платформи, команда підготувала ще й багато оновлень, які роблять Help Volunteer ще зручнішим та ефективнішим. Про платформу Help volunteer – це платформа, яка об’єднує волонтерів  та тих, хто готовий підтримати збори фінансово.

Тут кожен може створювати кампанії по збору коштів на різноманітні потреби, а всі небайдужі  – підтримувати ці збори данатами.

До речі, якщо ви не маєте посвідчення волонтера, але допомагаєте військовим, постраждалим від бойових дій, внутрішньо переміщеним особам чи навіть безпритульним тваринкам – знайте, ви теж волонтер. Зміни за рік Команда проєкту сфокусувалася на довірі та репутації, тому протягом року активно збирала зворотний зв’язок і від волонтерів, і від тих, хто донатить.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA