ЮНИСЕФ Нео Yakaboo

Національна книжкова платформа Yakaboo разом з видавцями створила особливу бібліотеку на залізничному вокзалі у Києві

Сейчас читают: 602
womo.ua

Бібліотека розташована у дитячому просторі «Спільно» від ЮНІСЕФ Iron Land, який створений для зручного перебування батьків із дітьми різного віку та надання їм розважальних, освітніх та психологічних послуг.

Дитяча зона є рекордною за площею — понад 700 квадратних метрів. Значну частину простору займає бібліотека, яку створила національна книжкова платформа Yakaboo разом з провідними українськими видавництвами.

Yakaboo ініціювала наповнення нової бібліотеки та безплатно надала більшу частину книжок. На заклик приєднатися до ініціативи також відгукнулися зо два десятки видавництв, серед яких Vivat, Ранок, Клуб Сімейного Дозвілля, Видавництво Старого Лева, Фоліо, Талант.

Загалом бібліотека містить понад 400 книжок для дітей та дорослих, охоплюючи широкий спектр жанрів: дитяча розвивальна та пізнавальна література, художні видання для дітей та підлітків, дорослий нонфікшн, книги з історії та культури України, путівники та видання англійською мовою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA