місто Рим війна новини шоубізнес Григорій Решетник місто Рим

Григорій Решетнік поставив на місце хейтерів, які дорікають йому за мандрівку до Риму

Сейчас читают: 872
hochu.ua

Український телеведучий Григорій Решетник різко відповів хейтерам, які обурилися його поїздці в Рим. Шоумен зізнався, що вирушив до Італії не заради відпочинку чи розваг, у чому його вже встигли звинуватити підписники, а у зв'язку з робочими проєктами.

Деталі - на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Григорій Решетник опублікував пост, де пояснив мету своєї поїздки в Рим. За словами ведучого, він розуміє, що в період війни відпочинок за кордоном - не найнеобхідніше.

Тому вони з дружиною свідомо не вирушають на морські курорти, хоча раніше стабільно подорожували разом із дітьми на море. Решетник наголосив, що за законом України він може залишати країну, оскільки є багатодітним батьком.

Проте з початку війни він і його сім'я залишалися вдома, навіть попри цинічні російські атаки проти мирних українських міст.Я не політик і держслужбовець, який повинен ховатися і виправдовуватися, звідки гроші і яка мета візиту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA