Україна художники Євробачення-2023 війна Росії проти України війна в Україні Україна

Роботи українських художниць представили на Єврофестивалі в Ліверпулі: фото

Сейчас читают: 228
womo.ua

На Єврофестивалі в Ліверпулі, який проходить перед пісенним конкурсом «Євробачення», представили проєкти українських художниць.

Це «Діалоги» Алевтини Кахідзе й «Ізюм – Ліверпуль» Каті Бучацької. Про це повідомляє Суспільне. Читайте також: У Фастові хлопець із синдромом Дауна відкрив інклюзивну майстерню печива «Коржик»: фото Зазначимо, що проєкт «Діалоги» об’єднав творчість української художниці Алевтини Кахідзе і її ліверпульської колеги Еллі Госкінс.

У межах цього задуму Алевтина Кахідзе представить спеціальний перформанс, у якому продемонструє свій гумористичний погляд на життя. Читайте також: Про воєнні злочини росіян: український фільм «Чорнобиль 22» переміг на фестивалі у Німеччині Інсталяція «Ізюм – Ліверпуль» Каті Бучацької має інший настрій.

У своїй роботі художниця використовує 12 екранів, на яких транслює український ландшафт у реальному часі. Зобразивши західне й східне залізничне сполучення, від Ізюма до українсько-польського кордону, мисткиня показує шлях переселенців їхніми ж очима. Читайте також: Злочин без покарання: українці створили величезну книгу про злочини росії Єврофестиваль – культурний фестиваль, який передує конкурсу «Євробачення» й цьогоріч проходить з 1 до 14 травня в Ліверпулі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA