видавництво vivat

Огляд книги Тетяни Гонченко «Фриланс здорової людини»: що потрібно знати, аби побудувати екологічну організацію власної роботи

Сейчас читают: 1000
womo.ua

Авторка книжки «Фриланс здорової людини» журналістка Тетяна Гонченко не пропагує негайно кинути роботу і піти на волю. Вона переконана: фриланс підходить не усім.

Є люди, для яких важливі колектив, керівництво, відчуття причетності до чогось більшого, люди, які хочуть рухатися кар’єрними сходинками, яким важко організуватися.

А є ті, для кого важливішими є можливість планувати власний графік та відчуття певної незалежності. «Я вірю, що фриланс може бути комфортною, зручною і взаємовигідною формою праці для обох сторін.

Мене бісить, коли до фрилансу ставляться суто як до «тимчасового підробітку для мам у декреті за копійки». Мені болить, коли черговий замовник розчаровується в такій співпраці: наприклад, він дав завдання авторові, а той просто зник.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA