війна війна в Україні стиліст

Оригінально підтримує Україну вже рік: відомий німецький стиліст приїхав до Києва (ФОТО)

Сейчас читают: 733
hochu.ua

Днями до Києва завітав відомий німецький стиліст Франк Пітер Вільде. В Україні він прославився тим, що вже понад рік підтримує нас у повномасштабній війні, розв’язаній росією у лютому 2022 року.

Весь цей час дизайнер веде спеціальну серію знімків “Ліфт”, щодня фотографуючись у ліфті в українських образах. Що робив дизайнер у столиці України та як до його позиції ставляться у рідній країні — дізнавайтеся у нашому матеріалі.

Читати також Орландо Блум приїхав до Києва і порадував українських дітей: "Їм потрібно повернути дитинство!" Про його візит до України повідомила у своєму Інстаграмі екскурсоводка та засновниця проєкту «Шукай!» зі створення мініскульптур Юлія Бевзенко.

Вона зустріла стиліста й провела йому екскурсію столицею, показуючи найцікавіші місця. А ще, каже, подякувала Френку Пітеру Вільде за підтримку — Показала місто німецькому стилісту Френку Пітеру Вільде @frankpeterwilde — щодня він фотографується в ліфті свого будинку на підтримку України.Була рада показати місто, розповісти про «Kyiv not Kiev», показати Яр.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA