Скандал новини шоубізнес

Жерар Піке розлютився після того, як його змусили слухати пісню Шакіри (ВІДЕО)

Сейчас читают: 689
hochu.ua

Жерар Піке вже не вперше "відгрібає" від фанатів Шакіри за свої численні зради. І якщо до цього колишній чоловік артистки не реагував на нападки у свій бік, то остання ситуація настільки його розлютила, що футболіст не стримав емоції.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Так, днями іспанського футболіста Жерара Піке освистали на вечірці в Мадриді. На заході з нагоди завершення Королівської ліги спортсмен вийшов на сцену, щоб виголосити промову, однак глядачі не дали йому цього зробити.

Перебивши футболіста, люди в залі почали скандинувати ім'я Шакіри, виступивши проти футболіста, який пішов від колумбійської співачки до молодої студентки.

Читати також Під час зйомок кліпу на Шакіру напав щур: курйозний момент потрапив на відео Розгублений Жерар Піке спершу намагався вгамувати натовп, однак коли нічого не вийшло, він вирішив накинутися на фанатів Шакіри.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA