люди здоров'я Нео зуби

Коли правильно чистити зуби вранці: до їжі чи після? Відповідь стоматолога багатьох дивує

Сейчас читают: 537
hochu.ua

Багатьох людей цікавить питання, коли краще чистити зуби вранці – до сніданку чи після. Що з цього приводу кажуть експерти? Дізнайтесь у нашому матеріалі на HOCHU.ua!Стоматолог та мікробіолог з університету Північної Кароліни, Апоена де Агіар Рібейро, пояснює, що проводилося кілька досліджень стосовно того, коли краще чистити зуби, але результати були обмежені та суперечливі.

Таким чином,. Читати також Раз і назавжди! Ці 5 кроків допоможуть вам кинути палити Багато людей снідають їжею, яка містить солодкі вуглеводи, які сприяють розмноженню бактерій у роті.

Після пробудження рівень бактерій досягає максимуму, а це призводить до поширеної проблеми — неприємного запаху з рота вранці.

Чищення зубів перед сніданком прибирає бактерії та обмежує їх харчування, що сприяє виробленню слини, яка забезпечує захист зубів.Навіть якщо зуби чистити перед сніданком, після їжі в роті залишаються бактерії, які можуть виробляти кислоти, що ушкоджують зуби впродовж дня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA