прання пралка

Закривати чи ні: мало хто знає, що треба робити з дверцятами пральної машини після прання

Сейчас читают: 476
hochu.ua

Не всі господині знають, що робити після прання: залишати дверцята техніки відчиненими чи все ж зачиняти? Відповідь одна: дверцята пралки після прання мають обов'язково залишатися відчиненими.

Пояснюємо, яких неприємних наслідків ви уникаєте, дотримуючись цього правила. Читати також Як очистити дитячі іграшки, не зіпсувавши ні їх, ні пральну машинку: прості й дієві поради Вмістилище пралки завжди містить вологу, позбавитись якої повністю ви не в змозі.

Зокрема це стосується барабана та гумових прокладок навколо люка. З часом там можуть почати розвиватися різні бактерії та навіть цвіль, що супроводжуватиметься появою неприємного запаху з техніки.

Уникнути цього можливо, якщо не зачиняти дверцята пралки - так ви забезпечите циркуляцію повітря та чистоту всередині техніки.До речі, одяг, який залишається у машині, в якій вже почали розвиватися мікроби, може почати смердіти вже за 2 години.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA