Мадонна хвороба новини шоубізнес

Після госпіталізації Мадонна прикута до ліжка і постійно блює

Сейчас читают: 849
hochu.ua

64-річна Мадонна не на жарт налякала шанувальників, коли стало відомо про її термінову госпіталізацію. Днями артистку знайшли непритомною, через різко погіршений стан здоров'я її великий тур було скасовано.

Що зараз відомо про стан попзірки - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua! Читати також "Дві королеви:" Мадонна вразила мережу рідкісним фото своїх доньок (ФОТО) 29 червня менеджер Мадонни розповів, що вона лежить у лікарні, де її інтубували і помістили в інтенсивну терапію під постійний нагляд лікарів.

Трохи пізніше видання TMZ повідомило, що після екстреної госпіталізації виконавицю виписали з лікарні, проте її стан бажає кращого.

Зірка все ще прикута до ліжка і не може піднятися через слабкість. Крім того, серйозна бактеріальна інфекція провокує у Мадонни постійну нудоту.Фото: GettyImagesВарто відзначити, за словами менеджера, причиною різкого погіршення стану здоров'я Мадонни є бактеріальна інфекція, проте фанати впевнені, що причина в іншому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA