місто Київ фестиваль жінки ґендерна рівність ефективність місто Київ

Перший жіночий фестиваль «Ковен» відбудеться 9 березня

Сейчас читают: 719
womo.ua

«Ковен» — це перший фестиваль жіночої сили, що обʼєднає принципи гендерної рівності, жіночі ініціативи та бренди. Він відбудеться у Києві 9 березня в девʼятому павільйоні ВДНГ, у новому креативному просторі «Дев’ятка».

На відвідувачок фестивалю очікують: виступи артисток Alekkksa, NANA, Геля Зозуля, Alice Change, Vioria, Dj Dub in Sky, ТУЧА (ведуча — поетеса та блогерка Дар’я Лісіч лекторій («Оголені і беззахисні — приховані ризики відвертих фото» — експертки з гендерної рівності Олена Зайцева та Наталя Семчук, «Анна Стен — перша українська акторка, чиє ім’я знали у Голлівуді» — кінокритикиня, членкиня Спілки кінокритиків України Альона Шилова, «Якою буде політика і участь жінок у ній після війни» — гендерна активістка Ірина Тишко) тематичний маркет жіночих брендів фудкорт буккросинг колаборації з жіночими організаціями, які займаються правами жінок благодійні збори інтерактив та фотозона від «Маршу Жінок» подарунки та мерч за донат на підтримку жіночих організацій. Читайте також: На ВДНГ відбудеться фестиваль «Книжкова країна» Квитки на фестиваль можна придбати за посиланням: перша хвиля — 499 гривень (до 24 лютого), друга хвиля — 599 гривень, у день івенту — 699 гривень. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Перший жіночий фестиваль «Ковен» відбудеться 9 березня appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA