люди средства по уходу Нео

Яскравий погляд: 7 найкращіх кремів для очей

Сейчас читают: 663
vogue.ua

Як знайти найкращий крем для очей, що допоможе освітлити темні кола, зменшити набряки, пом’якшити тонкі лінії та підтягнути шкіру?

Хороша новина: на ринку безліч чудових формул, що містять потужні активні інгредієнти для делікатної зони, які наполегливо працюють над покращенням мішків, темних кіл і решти неприємностей.

Хочете знати більше? Нижче –інформація про те, як знайти найкращий крем для очей, який би вас не цікавив. По-перше, визначте пріоритети та результати, яких ви хочете досягти, використовуючи крем для повік, – це може бути зміцнення шкіри або боротьба з набряками, але це також може бути просто зволоження або корекція кольору.

У будь-якому випадку хороша формула є обов’язковою: "Делікатна область навколо очей незмінно є однією з перших, що видає старіння", – каже доктор Стефані Вільямс, спеціаліст-дерматолог і медичний директор Eudelo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA