saint Laurent Giorgio Armani Cartier Нео saint Laurent Giorgio Armani

Перше спільне фото Селени Гомес та Гейлі Бібер після семирічної ворожнечі

Сейчас читают: 402
vogue.ua

Минулими вихідними в Лос-Анджелесі відбувся другий щорічний гала-концерт у Музеї кіноакадемії. На заході зібралося багато зірок, серед яких були Селена Гомес і Гейлі Бібер.

Дівчата розвіяли міфи про свою семирічну ворожнечу через стосунки з Джастіном Бібером і зробили спільний знімок. На фото, яке зробив фотограф Тайрелл Гемптон, дві зірки усміхаються й обіймаються, а підпис каже: "Поворот сюжету".

На заході Селена позувала в класичному чорному костюмі Giorgio Armani та прикрасах Cartier. Гейлі ж вибрала коричневу сукню Saint Laurent без бретельок з великим вирізом на животі, босоніжки на платформі цього ж бренду, лаконічне кільце-чокер і каблучку Tiffani & Со.

Перший спільний знімок нинішньої дружини та колишньої дівчини Джастіна Бібера зроблено після того, як Гейлі з’явилася в нещодавньому подкасті «Call Her Daddy», де визнала, що вони із Селеною ніколи не були в поганих стосунках.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA