Christina Stambolian знаменитости Christina Stambolian

Елізабет Дебікі в "сукні помсти" у трейлері 5 сезону «Корони»

Сейчас читают: 317
vogue.ua

20 жовтня Netflix випустили перший трейлер п’ятого сезону серіалу «Корона» – і він неймовірний. Відео починається з кадру Віндзорського замку в полум’ї (пожежа спустошила королівську резиденцію в 1992 році), а потім показує королеву Єлізавету (Імельда Стонтон), яка розглядає його останки. . .  «У світлі подій останніх 12 місяців, мабуть, мені є над чим поміркувати куди більше, ніж іншим», — каже королева за кадром.

Далі ми бачимо принцесу Діана (зірка "Тенету" та "Великого Гетсбі" Елізабет Дебікі) та принц Чарльз (Домінік Вест) - вони стоять з кам’яними обличчями під час зустрічі з королевою.

Як ми знаємо, королева засуджує свого сина щодо його триваючого роману з Каміллою Паркер Боулз (Олівії Вільямс). . . Діана, здається, досягла крайньої межі свого терпіння та знімає свою знамениту обручку з сапфіром і діамантом - а пізніше, як ми памятаємо, вона одягла свою «сукню помсти».

Це маленька чорна сукня Christina Stambolian, у якій Діана вирушила до галереї «Серпентайн» у 1994 році, невдозві після розмови з принцем. «Таке відчуття, що все ось-ось вибухне», — чуємо голос за кадром.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA