Елизавета Вторая Сериал Королевская семья Netflix Елизавета Вторая

Чому п'ятий сезон «Корони» викликав стільки обурення?

Сейчас читают: 905
vogue.ua

Прем’єра п’ятого сезону серіалу «Корона» відбудеться лише 9 листопада, однак обговорення шоу вже розпочалися — і дуже драматично.

Колумністи пишуть провокативні тексти, політики роблять гучні заяви, а лауреати нагород пишуть відкриті листи, — усі вони висловлюють різні погляди на одне й те саме: чи серіал зайшов занадто далеко у сенсаціоналізмі британської королівської родини?З моменту прем'єри в листопаді 2016 року, «Корона» створила вигаданий сценарій правління королеви Єлизавети, яке офіційно закінчилося 8 вересня 2022 року.

Це далеко не перший попкультурний продукт, який зробив це. Фільм A Royal Night Out зобразив, як юні принцеси Єлизавета та Маргарет проводять вечір в Лондоні в ніч з 8 на 9 травня 1945 року.

Стрічка «Королева» показав дні після смерті принцеси Діани. Пабло Ларраін у своєму фільмі «Спенсер» навіть описав боротьбу покійної принцеси Діани з булімією, що принесло Крістен Стюарт її першу номінацію на «Оскар». «Корона», однак, чомусь має зовсім інший вигляд — частково через тривалість і масштабність серіалу, його дивовижний кастинг і його хронологічну прихильність до реальних історичних подій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA