county Centre county Centre

Перший готель мережі Radisson відкрився в Одесі

Сейчас читают: 126
womo.ua

В Україні відкрився 7-й готель міжнародної мережі Radisson. Новий готель тепер працює на узбережжі Чорного моря у місті Одесі на вулиці Дерибасівській з номерним фондом у розмірі 1445 гостьових номерів, включаючи інші проєкти, що розробляються.

Готель Radisson Hotel City Centre Odesa пропонує номери у скандинавському стилі та створює ідеальний оазис для проживання в Одесі у затишних стандартних номерах або елегантних та комфортабельних покращених категоріях з видом на Дерибасівську, центр міста.

Гості токож можуть насолодитися приємною атмосферою та меню a la carte в ресторані «Gatto Nero» у внутрішньому дворику готелю.

Для бізнес-мандрівників готель має конференц-зону, яка може розмістити до 85 гостей. А дві зали ресторану, місткістю від 30 до 85 гостей, дозволяють проводити як невеликі приватні заходи, так і великі урочистості. «Ми раді відкрити двері нашого першого готелю Radisson в Одесі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA