люди

«Добробут» відкрив медичний центр для дорослих і дітей у місті Ірпінь

Сейчас читают: 236
womo.ua

З 10 червня у місті Ірпінь почало працювати відділення Медичної мережі «Добробут». Медичний центр являє собою триповерхове приміщення площею 1 500 кв.

м, яке працює без вихідних та щодня може приймати до 300 пацієнтів амбулаторно. Новий центр надаватиме широкий спектр послуг як дорослим, так і маленьким пацієнтам: консультації фахівців, діагностичні та лабораторні дослідження, комплексні програми здоров’я, послуги дитячої та дорослої стоматології, невідкладної допомоги.  «Новий медичний центр у місті Ірпінь для дорослих і дітей – це багатопрофільний медичний заклад, де відповідно до всіх вітчизняних і міжнародних медичних стандартів можна отримати консультації фахівців, пройти лабораторну й інструментальну діагностику, стати учасником комплексних програм здоров’я.

Завдяки високому професіоналізму медичних працівників, використанню новітніх методів діагностики, а також технологічному оснащенню кожен пацієнт нашого центру отримає комфортне та ефективне лікування», — зазначила керівник

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA