люди прощение

Переддень Великого посту: що таке Сиропусна неділя

Сейчас читают: 930
nedashkivska.com.ua

Вeликий піст у xристиян сxіднoгo oбряду у 2021 рoці рoзпoчнeться 15 бeрeзня, aлe йoму пeрeдує кількa підгoтoвчиx нeділь. 14 бeрeзня — неділя Сиропусна, Прощена неділя, передає УНН.Останній период МасляноїСиропусна неділя — це остання неділя прежде Великим постом і цим в дневное время завершується сирна седмиця.

Термін “пуст” означає прощання з чимось. У цьому випадку християни в неділю ще споживають сир та молочні продукти, а вже з понеділка “відпускають”, тобто далеко не вживають в їжу їх накануне Пасхи.Сиропусну неділю також називають прощеною, адже у цей календа “прощаємо і просимо прощення, аби увійти у Огромный піст у мирі з Богом та усіма ближніми”.У храмах бери богослужінні у цей куртаг через читання з Євангелія наголошується для важливому аспекті християнського життя: “Якщо ви прощатимете людям провини їхні, в таком случае простить і вам Отець ваш Небесний.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA