люди секс Нео

ПАРТНЕР З ПСИХІЧНОЮ ТРАВМОЮ ТА ПТСР: ПРИЧИНИ ТИМЧАСОВИХ ПРОБЛЕМ У СТОСУНКАХ

Сейчас читают: 892
psy-practice.com

Партнер людини, з психічною травмою, інколи відчуває розчарування. Він може відчувати розчарування через те, що партнер більше не зовсім той, яким він його знав до розвитку ПТСР, а також через те, що стосунки складаються не так, як того хотілось.Люди з ПТСР “застрягли” у минулому та їх просто не вистачає в сьогоденні, щоб підтримувати стосунки, які відповідають потребам у стосунках їхнього партнера.Більшість з людей з ПТСР перебуває у минулому, залишаючи вкрай мало чи, навіть, майже нічого у сьогоденні.

Їм надто важко побачити сьогодення, бо минуле є постійним супутником. У цьому немає їхньої провини. Але це, може залишити їхнього партнера осторонь, що може викликати розгубленість і емоційний біль.Індивідів з ПТСР турбує дуже багато тригерів.

Існує багато речей у стосунках, які викликають тілесні відчуття минулих травм, які зводять партнера з ПТСР з розуму, і він не може впоратися з присутністю іншої людини поряд.Інакше кажучи, організм партнера з ПТСР інтерпретує ситуацію стосунків як небезпечну, розвивається підвищена реакція загрози, яка може посилюватися.

Це означає, що партнер з ПТСР в деяких моментах взаємодії радикально збільшує їхній стрес. Люди з ПТСР можуть сприймати свого партнера як щось небезпечне, що заманює їх у пастку і від чого їм треба тікати.В принципі, стосунки можуть бути контекстом, в якому надто багато повторного переживання травми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA