Парад супергероїв та безкоштовний вхід до Fly Park на Даринку

Сейчас читают: 988
liza.ua

Парад супергероїв і трансформерів, яскрава фотозона в стилі супергероїв та насичена розважальна програма – все це чекає на вас уже в ці вихідні 29 та 30 травня у маркет-моллі Даринок. Яскраве шоу з найрізноманітнішими супергероями та крутими трансформерами відбудеться у суботу та неділю з 12:30-17:30.А щоб емоції від зустрічі з улюбленими персонажами надовго закарбувались у пам’яті, запрошуємо відвідати стилізовану фотозону, де всі охочі зможуть зробити круті знімки.Вже традиційно протягом дня дітлахи та їх батьки зможуть поласувати солодкою ватою.

А з 12:00 до 18:00 можна буде відвідати майстер-класи з виготовлення супергеройських масок та значківІ куди ж без анімаційної програми?

З 12:00-18:00, спеціально запрошений  ведучий Доктор Стрендж і його друзі у костюмах Дедпула, Бетмена, Супермена та Людини-павука, будуть проводити конкурси та дарувати безліч подарунків за активну участь.Хочете трохи релаксу?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA