Ватикан місто Франциск люди жертва Нео Ватикан місто Франциск

Папа Римський Франциск засудив різанину в Бучі

Сейчас читают: 436
vogue.ua

В середу, 6 квітня, Папа Римський Франциск під час своєї щотижневої аудієнції у залі Ватикану засудив злочини російських військових у Бучі та закликав молитися за невинно вбитих і за припинення війни в Україні. «Останні новини про війну в Україні замість того, щоб принести полегшення та надію, принесли розповіді про нові звірства, як-от різанину в Бучі.

Жорстокість, яка стає ще більш жахливою, навіть проти мирних жителів, беззахисних жінок і дітей. Це жертви, чия невинна кров кличе до неба й благає: «Зупиніть цю війну!

Нехай замовкне зброя! Припиніть сіяти смерть і руйнування», — зазначив Папа Римський. Далі понтифік розгорнув український прапор, який йому привезли з Бучі та підняв його перед багатотисячною аудиторією.

Він запросив групу українських дітей, які змушені були покинути країну, підійти до нього та вручив їм великодні солодощі, а від них отримав малюнки та подарунки. «Це прапор часів війни саме з того міста Буча, де загинули люди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA