жертва Нео

Близько 25 дівчат та жінок віком від 14 до 24 років російські окупанти систематично ґвалтували у Бучі. Дев'ять із них вагітні — Людмила Денісова

Сейчас читают: 224
cosmo.com.ua

Уповноважена ВР із прав людини Людмила Денісова розповіла BBC про масові випадки зґвалтування під час окупації російськими військами Бучі під Києвом.

Зокрема, омбудсменка розповіла про 25 дівчат та жінок від 14 до 24 років, яких росіяни систематично ґвалтували у підвалі. Дев`ять із них зараз вагітні. «Близько 25 дівчат і жінок віком від 14 до 24 років були систематично зґвалтовані під час окупації в підвалі одного будинку в Бучі.

Дев`ять із них вагітні. Російські солдати сказали їм, що вони будуть ґвалтувати їх настільки, що вони не захочуть сексуальних контактів ні з одним чоловіком, щоб завадити їм мати українських дітей», — сказала Денісова.

За словами омбудсменки, наразі неможливо оцінити реальний масштаб сексуальних злочинів, вчинених російськими військовими, оскільки не всі жертви готові ділитися тим, що з ними трапилося.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA