Україна музика війна в Україні нова пісня новий кліп Україна

«Просте, але пронизливе відео». «ДахаБраха» записали новий кліп з фотокартками українців, знятими в укриттях

Сейчас читают: 218
womo.ua

У січні музиканти звернулися до співвітчизників і закликали надсилати світлини й короткі відео, щоб проілюструвати виконання однієї зі своїх пісень.

Наразі гурт випустив кліп до нової пісні «У горлі ком». Ідея полягала в тому, щоби ще раз нагадати усім, в яких умовах живуть сьогодні українці і що нам все ще потрібна підтримка цивілізованого світу.

Музиканти чекали на родинні фото чи будь-які матеріали, що показували б, як українці переживають ворожі напади під час війни.

Слухачі відгукнулися на заклик і надислали безліч матеріалів, які були використані у відео. Читайте також: Шоу гурту ДахаБраха — “DREAMS” В описі до відео розмістили посилання на петицію до урядів ЄС із закликом використати російські заморожені гроші на підтримку й відбудову України. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post «Просте, але пронизливе відео». «ДахаБраха» записали новий кліп з фотокартками українців, знятими в укриттях appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA