Оля Полякова Маша Полякова новини діти знаменитостей подарунок Оля Полякова

Донька Олі Полякової виклала у Мережу зухвалий подарунок від свого хлопця (ФОТО)

Сейчас читают: 266
hochu.ua

Старша донька української співачки Олі Полякової похвалилася подарунком, який отримала від свого коханого. 18-річна Маша Полякова поділилася з підписниками, як бойфренд вирішив зробити їй сюрприз, на який вона давно натякала.

Деталі - на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Маша розповіла, що поїхала до салону краси, щоб зробити нову зачіску. Однак несподівано до неї підійшов кур'єр, який доставив квіти.Сиджу я в салоні, роблю волосся.

А мені тут мій хлопець вирішив квіти прислати. Дякую, Артурчику,- записала відео Маша Полякова. Читати також Оля Полякова, яка раніше заявляла про погане самопочуття, показала дві смужки на тесті (ФОТО) Цікаво, що разом із букетом коханий блогерки залишив зухвалу записку.

Виявилося, Маша давно натякала йому, що хоче отримати подібний знак уваги та відправляла йому відео, в яких дівчатам дарують квіти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA