Україна місто Токіо Україна місто Токіо

Ольга Харлан стала срібною призеркою першого Гран-прі сезону

Сейчас читают: 150
womo.ua

У фінальній сітці турніру опинилися дві українські спортсменки, проте Аліна Комащук поступилася болгарській шаблістці Ренаті Катоні.

Натомість Ользі Харлан вдалося дістатися другої сходинки п’єдесталу. Про це повідомив НОК України на своїй офіційній сторінці. «Золото» виборола французька суперниця Манон Апіті-Брюне, володарка олімпійської «бронзи» Токіо у особистому заліку.

Це вже третя нагорода української спортсменки у сезоні 2023-2024 років, а загалом – двадцять восьма у її професійній кар’єрі на рівні Гран-прі.

Фото: Forbes Олімпійська чемпіонка 2008 року у дисципліні «командна шабля» є також призеркою Олімпіад 2012 і 2016 років. Ольга Харлан планує змагатися в олімпійському турнірі 2024 року у Парижі, якщо Україна не буде бойкотувати ігри через участь у них російських і білоруських спортсменів. Читайте також: Українська шаблістка Ольга Харлан здобула медаль Кубка світу Крім того, НОК України сповістив про бронзу команди українських шпажисток на Кубку світу в Канаді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA