Олена Зеленська Велика Британія Олена Зеленська

Олена Зеленська зустрілася з королевою-консортом Каміллою для обговорення проблеми насильства щодо жінок

Сейчас читают: 379
womo.ua

Під час візиту до Великої Британії перша леді Олена Зеленська побувала на прийомі у Букінгемському палаці у королеви-консорта Сполученого Королівства Камілли з нагоди запровадженого ООН Дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. «Для мене є почесним особисте знайомство з Її Величністю та можливість розповісти, що відбувалося й відбувається на наших територіях, тимчасово окупованих Росією.

Які жахливі злочини чинять окупанти проти наших жінок і дітей. Розповіла королеві-консорту про те, що багато наших сімей розділені.

Дуже багато дітей позбавлені можливості спілкуватися зі своїми батьками вдома: батько або мати можуть служити, вони можуть бути медиками, волонтерами — приблизно 40 тис.

наших жінок у лавах ЗСУ», — зазначила Олена Зеленська. The post Олена Зеленська зустрілася з королевою-консортом Каміллою для обговорення проблеми насильства щодо жінок appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA