Оля Полякова Украина Нео Оля Полякова Украина

Оля Полякова відкрила збір у 6 млн гривень на зимову форму для захисниць

Сейчас читают: 148
womo.ua

Українська співачка Оля Полякова стала амбасадором акції «Даруй тепло, даруючи свято», основною метою якої є збір 6 млн гривень для громадської організації «Землячки» на пошиття жіночої  зимової військової форми для захисниць  на фронті. «Українські жінки сильні та красиві, вони приклад незламної волі та неймовірної працездатності – кожна професійна та унікальна на своєму фронті.

Також ця акція порушує важливе питання – святкувати чи не святкувати різдвяні свята під час війни? Скажу вам чесно, піклуватися проподарунки та вітання рідних – це нормально.

Це зберігає в нас людяність, допомагає вистояти та боротися далі», — співачка Оля Полякова. Читайте також: «Я їх всіх люблю, вони як рідні»: співзасновниця «Землячки.

Український фронт» про допомогу військовослужбовицям Наразі, є складнощі з забезпеченням жіночою військовою формою з декількох причин, основні: велика кількість жінок, які вступили до лав ЗСУ добровільно з початку повномасштабного вторгнення, відсутність жіночої військової форми, як такої.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA