Украина Украина

У Києві відкрили безпечний простір для жінок та дівчат «Вільна»

Сейчас читают: 494
womo.ua

У Києві з 8 грудня відкрили безпечний простір для жінок та дівчат «Вільна». Простір забезпечений електроенергією, тож жінки можуть приходити працювати, вчитися або займатися іншими важливими справами.

Проект запущено ГО «Інноваційні соціальні рішення», за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні  за фінансування Великої Британії. «Сьогодні через війну в Україні життя мільйонів жінок зруйновано.

А внутрішньо переміщеним особам дуже непросто починати все з чистого аркуша. Ми створили простір «Вільна», щоб будь-яка жінка або дівчина мала для себе безпечну зону, місце, щоб перепочити від турбот, відбудувати своє життя і бути щасливою знову”, — каже представник UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні Хайме Надаль.

Простір «Вільна» в Києві – перший в мережі, яка охопить найбільші українські міста. У грудні очікується відкриття в Ірпені, Львові, Ужгороді, Сумах, Чернівцях, Дніпрі, Одесі, Харкові та Херсоні. «Вільна» – це простір, де кожну жінку і дівчину, що перебуває у складній життєвій ситуації, вислухають і зрозуміють.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA