нейл-дизайн Нео манікюр

Модні крокодилячі нігті — новий тренд літа 2023: як виглядає "манікюр по-багатому" (ФОТО)

Сейчас читают: 484
hochu.ua

Крокодилячий манікюр — одна з найяскравіших і найсучасніших тенденцій у дизайні нігтів. Експерти відзначають, що крокодилячий манікюр, попри свою надмірність і агресивність — це один з головних трендів 2023 року та актуальний дизайн на всі випадки, який підходить як для коротких, так і для довгих нігтів.

Читати також Нігтьовий лікнеп: чим шелак відрізняється від гель-лаку Створення такого манікюру потребує досвідченого майстра, який спеціалізується на анімалістичних принтах.

При виборі крокодилового манікюру, ви визначаєте базовий колір, а потім майстер творить дива, створюючи 2D або 3D-дизайн, що імітує текстуру шкіри крокодила.Щоб зробити крокодилячий манікюр яскравішим і цікавішим, спробуйте нанести на кожен ніготь різний колір.

Не менш ефектно виглядатиме даний дизайн у стилі омбре.Як ми вже писали вище, крокодилячий манікюр виглядає одночасно вдало як на довгих, так і на коротких нігтях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA