Украина спорт Педан Александр Украина

JuniorZ 2021 назвали переможця в номінації "Найкращий вчитель фізкультури"

Сейчас читают: 200
hochu.ua

На церемонії Global Teacher Prize Ukraine, 2 жовтня 2021 року, обрали переможця в номінації "Найкращий вчитель фізкультури JuniorZ".

Нагороду вручили лідер спортивного руху JuniorZ Олександр Педан та засновниця Фонду соціальної справедливості Надія Ратке. Подробиці уже в нашому матеріалі.Перше місце посіла Оксана Юрків — вчителька з Козівського закладу загальної середньої освіти ІІ-ІІІ ст. "Українська гімназія ім.

В. Герети" на Тернопільщині. Переможниця поділилася своїми емоціями після премії:У мене лише якнайкращі враження, море позитивних емоцій, нереальні відчуття щастя та радості.

Безмежно вдячна усім, хто причетний до організації такого потужного дійства.За свою працю переможниця отримала грошову винагороду — 30 000 грн від JuniorZ та освітню поїздку до Олімпійського містечка в Німеччині від Фонду соціальної справедливості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA