книги лайфхаки робота психологія поради розвиток

Витончене мистецтво забивати на все: Найкращі думки з книжки Марка Менсона

Сейчас читают: 335
womo.ua

Бути невразливими для життєвих негараздів, не страждати від сильних емоцій, встановлювати правила, а не слідувати ним — чи не цього прагнемо ми, змучені проблемами і стражданнями, великими і маленькими?

Чи не це ми визнаємо суперсилою вміння забивати на все? Бестселер Марка Менсона «Витончене мистецтво забивати на все» не навчить вас цього, адже «в житті не буває, щоб зовсім не паритись».

Натомість книжка дає змогу зрозуміти, чим перейматися варто, а на що можна і треба «забити». Книжки-інструкції з досягнення щастя й просвітлення часто грішать надмірною серйозністю: чи таким патерналістським тоном, мовляв, слухайте, нерозумні діти, що говорить мудрець, чи таким відсторонено-науковим гудінням, коли вам нескінченно повідомляються цифри й факти з «новітніх досліджень британських вчених».

Книжка блогера Менсона зовсім не така. Автор говорить до читача, скажімо так, неформально з позначкою про вікове обмеження, але говорить змістовно, щиро і надзвичайно влучно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA