Нео

Ода нормальності

Сейчас читают: 135
psy-practice.com

- Це нормально не знати куди йти і заблукати ненадовго. Можна блукати і довше. І це нормально поки не бачити виходу і не знати що робити.

Повір, всі час від часу це відчувають.- З тобою все нормально коли ти терпиш, терпиш, а потім зриваєшся на близьку людину через непомиту тарілку, так недбало залишену біля раковини…- Бути не в настрої також нормально - не бажати нікого бачити і говорити, не знайти в собі сил, щоб підтримати ні до чого не зобов’язуючу балаканину якось далекого знайомого, якого випадково зустрів в метро...- Нормально іноді залипати в серіали, випадати з життя, щоб трохи навести лад в своїй голові.- Нормально час від часу знімати костюм всевстигаючого, всесильного супергероя, обережно складати його на стільці біля ліжка, просто заварити чашку чаю і нарешті подумати, а як все ж врятувати себе.- Нормально навіть інколи ловити себе на думці, що все що згадане вище це ненормально і вам треба щось з цим зробити.Іноді те, що ми вважаєм ненормальним - це щось дуже просте і людяне.

Таке просте, що важко змиритись з тим, що таке просте це про мене і тебе. Що супергеройство втомлює, що в добі всього 24 години, що найбільше злять саме найблизькіші, що бути дружелюбним 24/7 виснажливо, що наші знання обмежені і ніхто не знає як буде правильно і краще саме для тебе.А так хочеться бути краще, пригати вище, знати ще більше, вирішувати швидше, бути мудрішим і розсудливішим і здається ще трохи постараєшся і от тоді...

І здається, що не треба пауз, що можна потерпіти, що ти сильний і справляєшся, а потім зненацька розплакатись і начебто безпричини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA