новини як виглядає зірки без макіяжу Леся Нікітюк

Леся Никитюк показала "честные" кадры без макияжа, но подписчики ей не поверили (ВИДЕО)

Сейчас читают: 754
hochu.ua

"Українська лялька Барбі" Леся Нікітюк у відповідь на закиди про зміну зовнішності поділилася "чесними" кадрами. 35-річна зірка телебачення порівняла свою зовнішність із макіяжем і без нього, надихнувши прихильниць приймати свою зовнішність будь-якою.

Однак фоловери Лесі запідозрили, що вона не була до кінця відвертою. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Нещодавно Леся Нікітюк стала зіркою промокампанії українського модного бренду Rikky Hype.

Так, в Instagram з'явилося відео, на якому телеведуча позує без макіяжу, показавши свою натуральну красу. А слідом йдуть кадри, Лелі Ле "при параді", де вона постала перед камерою з вечірнім макіяжем з акцентом на губи, а також накрученим волоссям.Настав час забути про стереотипи, про схвалення публіки.

зруйнувати рамки та стандарти та почути себе. Почути, якою ти хочеш бути сьогодні: з макіяжем чи без. Стомлена чи натхненна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA