Холостячка новини шоубізнес

Андрій Хветкевич із "Холостячки" хоче стати батьком, але є один нюанс

Сейчас читают: 847
hochu.ua

Учасник другого сезону "Холостячки" Андрій Хветкевич заявив, що хоче стати батьком. Андрій нині проживає зі своїм офіційним чоловіком Філіппе.Хветкевич, який претендував на руку і серце Злати Огнєвіч, а нещодавно зізнався у своїй нетрадиційній орієнтації, планує завести дитину.

Обоє закоханих хочуть, аби у їхній родині з’явилося маля. Читати також Учасник "Холостячки" Андрій Хветкевич зіграв розкішне весілля зі своїм бойфрендом у Мексиці (ФОТО) Однак Андрій говорить, що заведе дитину тоді коли стане більш впевнений у своїй фінансовій стабільності.

Чоловік  в інтерв’ю Славі Дьоміну заявив:Я хочу, щоб було все більш стабільно у нашій сім'ї. Тому що мій бізнес - це компанія в Україні.

Через війну я бачу проблеми, замовлень менше... Є нестабільність в Україні... Якщо ми будемо займатися цим питанням про дитину, це буде сурогатне материнство, і це недешево.Як говорить підприємець , послуги сурогатної матері досить дороговартісні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA