місто Маріуполь діти війна обстріл війна з Росією ракетний удар місто Маріуполь

Обстріл Дніпропетровщини: постраждали 25 людей, серед них — троє дітей

Сейчас читают: 536
womo.ua

Дніпропетровську область атакували ракетами російські окупанти. Наші захисники збили сім ворожих снарядів, однак у Павлоградському районі все ж є прильоти.

Внаслідок обстрілу постраждали 25 людей, серед яких троє – діти. Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. За його словами, 7 ракет були знищені військовими повітряного командування «Схід».

Але були й влучання в Павлоградському районі. У Павлограді сталася пожежа у промисловому підприємстві, яку рятувальники вже приборкали. Читайте також: Ракетний удар по Умані: кількість загиблих зросла до 10, серед них — дитина Також у житловому районі міста пошкодили 19 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, 6 закладів шкільної та дошкільної освіти та 5 магазинів. Читайте також: У Дніпрі відкрили гуртожиток для переселенців з Маріуполя: фото У Вербківській громаді зазнали пошкоджень майже 40 житлових будинків, у Юр’ївській — 2, а в Межиріцькій — школа.

На місцях прильотів працюють усі відповідні служби. The post Обстріл Дніпропетровщини: постраждали 25 людей, серед них — троє дітей appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA